Accesorii de pat

24 Item(s)

per page

24 Item(s)

per page

Accesorii pat

Mobalmi iti pune la dispozitie o varietate foarte mare de accesorii pentru pat, in asa fel incat sa iti poti dota dormitorul cu cele mai confortabile elemente. Desi cele mai importante elemente atunci cand vine vorba despre pat sunt saltelele si somierele, lenjeriile, pernele si protectiile de saltele nu trebuie sa fie neglijate.

 

Ce caracteristici trebuie sa aiba aceste accesorii?

- Sa fie realizate din materiale cat mai placute la atingere. Puful siliconizat sau microfibra sunt materiale moderne, care iti pot asigura un somn linistit. Este ideal sa alegi perne care sa fie umplute cu astfel de materiale, sau cu materiale cat mai naturale;

- Sa aiba dimensiunile potrivite. Atunci cand vine vorba despre accesoriile pentru pat, dimensiunile sunt extrem de importante. Ai grija ca protectiile pentru saltea si lenjeria sa se incadreze perfect pe dimensiunile patului si incearca sa tii cont de sfaturile gasite pe site-urile expertilor din domeniu;

- Sa se potriveasca din punct de vedere estetic cu restul camerei. Desi, aparent, accesoriile pentru pat nu sunt chiar atat de importante, din punct de vedere estetic au o importanta uriasa. Practic, sunt cele mai vizibile elemente ale patului, motiv pentru care trebuie sa fie alese cu atentie. Opteaza pentru solutii colorate, vioaie si placute la vedere, care sa iti ofere un confort vizual sporit. Este ideal ca accesoriile de pat sa fie in contrast cu piesele mari de mobilier.

 

Ce tipuri de accesorii poti gasi pe Mobalmi.ro ?

- Perne. Oferta noastra include o varietate foarte mare de perne. De la perne matlasate, antialergice, realizate din microfibra confortabila si rezistenta, pana la perne realizate din memory foam sau perne cu masaj, toate pot fi gasite in magazinul online Mobalmi.ro.

- Lenjerii de pat. Lenjerii colorate, confortabile, realizate din materiale naturale sau sintetice si cu dimensiuni diverse, toate pot fi gasite in magazinul nostru, fiindu-ti destinate.

- Protectii pentru saltele. Multi clienti considera ca o lenjerie pusa direct peste saltea este suficienta pentru un confort maxim. Din pacate, salteaua acumuleaza in timp o multime de bacterii si de praf, fapt ce face extrem de necesara o protectie pentru saltea. Fara sa coste foarte mult, o astfel de protectie isi face simtita utilitatea imediat. Iti punem la dispozitie mai multe modele de protectii, din care o poti alege pe cea care ti se potriveste.