Camere copii

3 Articol(e)

pe pagina

3 Articol(e)

pe pagina

Camere copii

Dintre toate incaperile din casa, camera copiilor pare a fi cea mai importanta incapere. De ce? Pentru ca este camera care il ajuta pe cel mic sa se dezvolte, este camera in care isi face temele pentru scoala, este camera in care se joaca si este camera in care se odihneste. Din punct de vedere al calitatii pieselor de mobilier, este clar ca mobila din camera prichindelului trebuie sa respecte toate criteriile de rezistenta si de calitate: patul trebuie sa asigure o sustinere cat mai buna a corpului, dulapul trebuie sa fie incapator si solid iar accesoriile trebuie sa fie si ele foarte placute.

 

Pe langa aceste cerinte insa, camera copilului impune si altele :

- Design placut. Mobilierul din camera unui copil trebuie sa fie colorata si sa arate foarte bine, in asa fel incat sa fie cat mai atractiva. Este bine stiut faptul ca un numar mare de culori poate sa dezvolte imaginatia unui copil in crestere si poate sa ii ofere o deschidere mult mai mare in viata.

- Prezenta unui birou. Un birou este esential in camera unui prichindel. Este clar ca acesta va fi nevoit sa isi faca temele si va mai avea momente de inspiratie in care va dori sa lucreze neobligat. Un birou in camera are rolul de a-l atrage spre munca si de a-i oferi un spatiu in care sa se simta ambitios si muncitor.

 

Date fiind toate aceste necesitati, Mobalmi iti pune la dispozitie piese de mobilier pentru camera copiilor care sa respecte toate cerintele de siguranta si de calitate. Poti alege fiecare piesa in parte sau poti opta pentru solutii complete. Ceea ce iti putem garanta sunt urmatoarele lucruri:

-Fiecare dormitor gata realizat este gandit in asa fel incat sa fie cat mai eficient, atat pentru odihna cat si pentru munca si joaca;

- Odata ce ai comandat un produs de pe Mobalmi, dispui de o garantie generoasa ;

- Iti oferim o diversitate de dormitoare si de culori din care poti alege, in asa fel incat atat tu, cat si copilul sa va bucurati de designul perfect.

Preturile noastre sunt dintre cele mai mici iar piesele de mobilier sunt verificate, in asa fel incat sa ne asiguram ca respecta in totalitate criteriile de calitate. Astfel, o comanda de pe Mobalmi te poate asigura ca in urmatorii ani totul va fi perfect, cel putin din punct de vedere al mobilierului.