Canapele Fixe

Cauta produsele dorite in categoriile din meniu, sau in casuta de search!
Suntem siguri ca avem produsul potrivit pentru tine!

Canapele fixe

De multe ori, canapelele extensibile sunt un plus intr-o camera, deoarece pot fi cu usurinta transformate in pat. Daca ai musafiri frecvent, atunci ar trebui sa optezi pentru o canapea extensibila. In cazul in care singurul scop pentru care iti doresti canapeaua este relaxarea sau lucrul, atunci o canapea fixa poate sa fie o optiune mult mai buna.

Mobalmi iti ofera mai multe variante de canapele fixe, din care poti alege, in asa fel incat sa te asiguri ca sufrageria sau camera in care vrei sa folosesti canapeaua achizitionata reuseste sa capete acea imagine pe care ti-o doresti.

 

Care sunt motivele principale pentru care ai putea sa iti doresti o canapea fixa?

Avantajele majore pe care le prezinta o astfel de canapea sunt urmatoarele:

- Este rezistenta la uzura. Spre deosebire de o canapea extensibila, care are o rezistenta ceva mai mica datorita sistemelor de extensie, canapeaua fixa este ceva mai rezistenta, putand sa faca fata unei folosiri de zeci de ani.

- Pretul sau este, de regula, mai mic. Tot datorita lipsei de sisteme de extensie, pretul poate fi semnificativ mai mic decat in cazul unei canapele extensibile. Astfel, nu va trebui sa investesti foarte multi bani sau cu bugetul pe care il ai pentru canapea poti achizitiona o varianta de o calitate superioara.

- Poate avea forme atipice. Spre deosebire de canapelele extensibile, care nu ofera o flexibilitate foarte mare in ceea ce priveste forma, cele fixe pot avea forme atipice. Astfel, poti obtine un produs original, care sa uimeasca orice vizitator.

Atunci cand alegi o canapea fixa, trebuie sa te asiguri ca aceasta prezinta un echilibru total intre confort, design si economie. Mobalmi te asigura de faptul ca toate canapelele din oferta sunt de cea mai buna calitate, in ceea ce priveste materialele folosite, prezinta un design modern, care urmeaza ultimele tendinte la nivel mondial si sunt cat se poate de confortabile si sanatoase pentru corpul uman.

De asemenea, te asiguram de faptul ca odata ce ai comandat de la noi vei beneficia de transport rapid, in orice colt al tarii si vei putea platii ramburs.