Coltare

2 Articol(e)

pe pagina

2 Articol(e)

pe pagina

Coltare

O incapere precum sufrageria trebuie sa aiba in componenta o canapea sau un coltar. Alegerea intre canapea si coltar poate sa fie destul de greu de facut, in conditiile in care ambele ofera atat avantaje, cat si dezavantaje. Canapeaua este o solutie ideala pentru o camera generoasa din punct de vedere al spatiului, in timp ce coltarul este, mai degraba potrivita pentru o camera de mici dimensiuni.

Daca esti in situatia de a mobila o camera de mici dimensiuni, Mobalmi iti ofera mai multe variante de coltare, care mai de care mai interesante. Poti alege intre o varietate mare de forme, culori si marimi, in asa fel incat sa poti gasi cea mai buna solutie pentru tine.

 

Care sunt avantajele coltarului?


Alegand un coltar te poti bucura de urmatoarele avantaje:

- Poti obtine mai mult spatiu in camera, fapt extrem de important in momentul in care camera este mica si fiecare centimetru conteaza;

- Poti avea mai multe locuri. Coltarele ofera, de cele mai multe ori, mai multe locuri decat o canapea.Daca pe o canapea stau maxim 3 persoane, pe un coltar pot sta 4 sau chiar 5;

- Obtii un design mai interesant. Designul coltarului nu este unul liniar, asadar, te poti juca cu el in asa fel incat sa obtii o camera unica, deosebita.

 

Cum alegi coltarul potrivit pentru tine?

Alegerea coltarului trebuie sa tina cont de mai multe criterii. Confortul este, fara doar si poate, cel mai important dintre ele. Trebuie sa alegi o solutie realizata din materiale de buna calitate, care sa iti asigure un confort fizic sporit. Chiar daca, de cele mai multe ori, coltarele nu beneficiaza de un spatar inalt, este bine sa alegi o varianta care sa iti poata oferi o sustinere cat mai buna pentru spate.

In ceea ce priveste designul, optiunile sunt nenumarate. Ceea ce este important este sa pastrezi liniile trasate de celelalte piese de mobilier din camera si sa optezi pentru un coltar din aceeasi familie de culori sau care sa fie realizat din aceleasi materiale.

In cazul in care nu te descurci in alegerea coltarului perfect, echipa Mobalmi te ajuta sa alegi printr-un suport de cea mai buna calitate. De asemenea, pe langa varietatea de produse si suport iti oferim garantie generoasa si preturi decente.