Comode

8 Item(s)

per page

8 Item(s)

per page

Comode

Comoda este o piesa de mobilier care poate sa faca diferenta intr-un living sau intr-un dormitor. Chiar daca nu este cea mai mare piesa de mobilier din casa sau cea mai bagata in seama, aceasta are doua roluri foarte importante:

- Estetic. O comoda care arata bine poate sa transforme in totalitate ambianta estetica dintr-o incapere si poate sa aduca un plus de eleganta;

- Functional. O comoda bine realizata poate sa fie locul ideal pentru depozitarea lenjeriei, sa fie un suport excelent pentru televizor si chiar pentru o multime de accesorii ambientale;

 

Ce trebuie sa iei in considerare in momentul in care achizitionezi o comoda?

Primul lucru de care trebuie sa tii cont este designul. Iti doresti, fara doar si poate, o incapere in care sa te simti bine, asadar, comoda trebuie sa se incadreze de minune in ambient. Asigura-te ca seamana cu restul pieselor de mobilier si ca este in contrast cu elemente precum parchetul sau perdelele.

Materialele din care este realizata sunt si ele foarte importante. Chiar daca nu este supusa la o utilizare la fel de intensa precum un pat sau un dulap, comoda trebuie sa fie rezistenta, in asa fel incat sa poata face fata oricaror provocari aparute de-a lungul anilor. Asigura-te ca cei care au realizat-o au facut-o cu atentie si ca ofera acea senzatie de rezistenta.

Nu neglija marimea! Inainte de a achizitiona o comoda, este indicat sa masori cu atentie camera in care urmeaza sa o asezi. Daca ai o camera mica, incearca sa optezi pentru o comoda minimalista, care sa dea senzatia de spatiu si in acelasi timp, sa isi poata face treaba fara probleme. Daca ai o camera incapatoare, poti opta pentru o comoda masiva, care sa completeze intregul ansamblu creat de piesele de mobilier.

Mobalmi iti ofera o diversitate mare de comode, realizate din materiale de buna calitate, care se pot pune cu usurinta in aproape orice incapere, fara sa fie nevoie de cunostinte serioase de design. Comodele, ca mai toate piesele de mobilier oferite de noi, au un design simplu, sunt bine construite si beneficiaza de o garantie de lunga durata.

Daca alegi sa comanzi o comoda de la noi, aceasta va ajunge la tine acasa in cel mai scurt timp, va costa putin si va reusi sa iti satisfaca cele mai pretentioase cerinte.