Fotolii Extensibile

Cauta produsele dorite in categoriile din meniu, sau in casuta de search!
Suntem siguri ca avem produsul potrivit pentru tine!

Fotolii extensibile

Fotoliul este un etalon de confort pentru omul modern. Imaginea unei zile relaxante este, fara doar si poate, imaginea unei persoane cufundate in fotoliu, care sta in fata televizorului sau a computerului si se bucura de relaxarea fiecarui muschi.

Pana sa ajungi la confortul oferit de un fotoliu trebuie sa ai fotoliul respectiv, iar alegerea lui, desi pare usoara, este destul de dificila.

Cele mai populare fotolii sunt, cu siguranta, fotoliile fixe. Pe langa ele insa, exista si fotolii extensibile, care pot oferi un plus de confort si raspund unor cerinte mult mai mari.

 

Care este avantajul unui fotoliu extensibil?

Aratand exact la fel ca si un fotoliu normal, fotoliul extensibil prezinta marele avantaj de a se putea transforma cu usurinta in pat. Este adevarat faptul ca, datorita extensiilor de care dispune, poate sa fie mai costisitor. Ceea ce este cu adevarat important insa, este faptul ca reprezinta o solutie excelenta pentru momentele in care ai musafiri neanuntati si poate sa fie o alternativa reala pentru camerele de mici deminsiuni, in care sta o singura persoana. Practic, poti transforma fotoliul intr-un adevarat pat.

Pe langa asta, un fotoliu extensibil este identic cu un fotoliu normal. Alegerea lui trebuie sa se faca in functie de mai multe criterii:

- Criteriul estetic. Este esential sa se potriveasca in camera si sa fie asemanator cu restul pieselor de mobilier;

- Criteriul de confort. Confortul este un alt punct esential. Este bine sa alegi un fotoliu cu o fermitate medie, care sa iti poata sustine spatele intr-un mod cat mai corect si sa iti ofere o pozitie normala. Pentru a obtine confortul dorit trebuie sa ai grija la inaltimea fotoliului, la inaltimea bratelor si la marimea totala a acestuia.

- Criteriul de rezistenta. Evident, trebuie sa achizitionezi un fotoliu pe care sa il poti folosi ani de zile sau zeci de ani. Structura lui este, asadar, foarte importanta. Alege un fotoliu extensibil cu structura metalica, o tapiterie rezistenta si o constructie solida.

Mobalmi iti ofera fotolii de cea mai buna calitate, in ceea ce priveste rezistenta, realizate dupa ultimele tendinte in materie de design interior si testate in asa fel incat sa ne asiguram ca sunt perfecte pentru tine. Odata comandate, fotoliile ajung la tine in cel mai scurt timp, pentru a te putea bucura de ele intreaga viata.