Fotolii Fixe

1 Item(s)

per page

1 Item(s)

per page

Fotolii fixe

Daca iti doresti un fotoliu doar pentru relaxare, atunci un fotoliu fix este perfect pentru tine. In felul acesta te poti bucura de el mult mai mult timp, deoarece nu contine elemente de extensie, deci este mai rezistent si il poti obtine la preturi mai bune.

Alegerea fotoliului fix este insa o adevarata provocare.

 

Care sunt elementele cu adevarat importante de care trebuie sa tii cont?

Primul lucru pe care trebuie sa il iei in considerare in momentul in care alegi un fotoliu este confortul oferit. Sezutul trebuie sa fie suficient de tare incat sa iti sustina corpul insa suficient de moale incat sa fie cat se poate de confortabil. Acelasi lucru se poate spune si despre spatar. Acesta trebuie sa aiba o inclinatie care sa mentina coloana intr-o pozitie cat mai corecta si sa asigure in felu acesta sanatate pe termen lung.

Un alt element foarte important este tapiteria. Poti opta pentru piele sau poti opta pentru material textil. Ceea ce conteaza este sa fie usor de curatat, sa permita o circulatie cat mai buna a aerului prin material si sa elimine riscul de dezvoltare a acarienilor.

Nu in ultimul rand, conteaza marimea fotoliului. Aceasta este esentiala pentru designul camerei si pentru mobilitatea pe care o vei avea in momentul in care te vei plimba prin ea.

Ajungem si la partea de estetica, foarte importanta si ea. Asigura-te ca alegi un fotoliu care sa se incadreze in ambientul sufrageriei tale sau a camerei pe care o vizezi si care sa se potriveasca cu restul mobilierului. Poti opta pentru fotolii moderne, cu aspect futurist sau pentru fotolii cu aspect clasic, la fel de confortabile.

Dupa ce ti-ai ales fotoliul potrivit, Mobalmi iti ofera mai multe avantaje. Ti-l trimitem acasa in cel mai scurt timp, ne asiguram ca ajunge in deplina siguranta iar in cazul in care se intampla ceva pe drum, sau pur si simplu nu iti place, iti oferim posibilitatea returului.

In ceea ce priveste plata, vei putea plati in momentul in care primesti fotoliul . Oricare ar fi piesa de mobilier comandata de pe Mobalmi, vei beneficia de o garantie generoasa si de suport total din partea echipei noastre. Astfel, daca iti doresti mai mult decat un fotoliu, te ajutam sa achizitionezi cea mai frumoasa mobila pentru casa ta.