Fotolii

1 Articol(e)

pe pagina

1 Articol(e)

pe pagina

Fotolii

Fotolii fixe, fotolii extensibile, fotolii cu tapiterie in diverse culori si cu forme care mai de care mai interesante, pe toate le gasesti pe Mobalmi.ro . Iti oferim zeci de variante de fotolii care pot imbunatati orice camera din punct de vedere estetic si iti pot da acel confort de care ai nevoie in fiecare zi.

Inainte de a face o achizitie insa, este bine sa tii cont de niste sfaturi care te ajuta sa alegi cel mai bun fotoliu.

 

Cum alegi, asadar, cel mai bun fotoliu?

Criteriile de care trebuie sa tii cont sunt urmatoarele :

- Inaltimea fotoliului. Daca vrei ca acesta sa fie cat se poate de confotabil, trebuie sa alegi o inaltime care sa le permita genunchilor sa stea cat mai confortabil. Picioarele nu trebuie sa atarne in momentul in care stai pe fotoliu, insa nici nu trebuie sa stea cu genunchii ridicati.

- Adancimea fotoliului. Este adevarat faptul ca un fotoliu trebuie sa fie moale si confortabil, insa este bine sa nu permita cufundarea totala in el, deoarece in timp poate sa fie destul de neplacut.

- Inclinatia spatarului. Unghiul pe care il alegi pentru inclinatia spatarului trebuie sa fie unul adaptat fiecarei persoane in parte. Inainte de a alege inclinatia, este bine sa ceri sfatul unui medic.

- Designul. Este poate cea mai grea parte in alegerea fotoliului. Ai de ales intre atat de multe modele incat este foarte dificil sa alegi varianta perfecta. Asigura-te ca fotoliul seamana cu canapeaua si cu restul pieselor de mobilier. Acesta trebuie sa fie totusi in contrast cu peretii si cu podeaua.

Dupa ce ai achizitionat un fotoliu, trebuie sa il ingrijesti cu atentie, pentru a elimina riscul de a dezvolta praf si acarieni.

Mobalmi iti garanteaza fotolii de cea mai buna calitate, atat fixe, cat si extensibile si te asigura de faptul ca odata comandate, le vei primi rapid, intr-o conditie perfecta.

Pe langa fotolii, iti oferim si posibilitatea de a achizitiona canapele, seturi complete care contin atat fotolii cat si canapele, precum si alte piese de mobilier care sa iti completeze atat sufrageria, cat si celelalte camere intr-un mod cat mai placut si mai elegant.