Holuri 3+1+1

20 Item(s)

per page

20 Item(s)

per page

Holuri 3+1+1

Alegerea unui set de canapea si fotolii trebuie sa fie facuta pe baza unor criterii foarte bine conturate, deoarece reprezinta o investitie pe termen lung. Exista cateva elemente esentiale care pot decide setul complet.

In primul rand, trebuie sa tii cont de dimensiunile fiecarei piese. Inainte de a intra pe Mobalmi.ro pentru a-ti alege setul preferat este bine sa iei o ruleta si sa faci masuratori in camera pe care urmeaza sa o mobilezi. Asigura-te ca atat canapeaua cat si fotoliile incap si ca lasa suficient spatiu pentru deplasare.

Modul in care sunt construite conteaza si el foarte mult. Poti opta pentru canapele si fotolii extensibile sau de sine statatoare, poti alege variante cu spatii de depozitare pentru lenjerii si poti descoperi mai multe variante de structura. Exista canapele si fotolii pe structura de lemn, cu un aspect clasic sau canapele si fotolii pe structura metalica.

Un alt element foarte important este tapiteria. De regula, vei gasi canapele si fotolii tapitate cu stofa sau cu alte materiale textile sau variante tapitate cu piele ecologica. Pielea ecologica este foarte eleganta, insa poate sa fie destul de greu de ingrijit. De partea cealalta, tapiteria textila este mai primitoare si mai usor de ingrijit, insa daca nu este ingrijita cu atentie poate acumula praf si acarieni.

 

Ce iti oferim odata ce ai comandat setul pe Mobalmi.ro?

Daca alegi sa comanzi de la noi, te vei bucura de un transport rapid, in orice colt din tara, de atentie sporita la detalii in timpul transportului si de garantie generoasa. De asemenea, garantam pentru calitatea fiecarui produs, indiferent ca alegi sa comanzi un astfel de set, un scaun sau un pat.