Holuri 3+2+1

Cauta produsele dorite in categoriile din meniu, sau in casuta de search!
Suntem siguri ca avem produsul potrivit pentru tine!

Holuri 3 + 2 + 1

Daca trebuie sa mobilezi un living cu spatiu generos si iubesti acea senzatie de „ dezordine ordonata” atunci iti prezentam mai multe variante de holuri 3+2+1.

 

Ce sunt holurile 3+2+1?

Sunt seturi de canapele si fotolii compuse din 2 canapele, una de 3 locuri si alta de 2 locuri si 1 fotoliu. De regula, sunt piese de mobilier de dimensiuni mari, care sunt foarte potrivite in sufrageriile cu spatiu generos.

 

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand achizitionezi astfel de seturi?

Exista mai multe criterii pe care trebuie sa le iei in considerare in momentul in care cumperi un set compus din canapele si fotolii. In primul rand, conteaza confortul. Acestea trebuie sa fie foarte confortabile si sa poata oferi acea relaxare de care are nevoie orice om. Este ideal sa ofere o sustinere perfecta pentru coloana vertebrala si sa asigure stabilitate pe termen lung.

Rezistenta este si ea importanta, motiv pentru care este bine sa alegi un set realizat de un producator in care ai incredere. Daca alegi sa comanzi de pe Mobalmi.ro, rezistenta este garantata, deoarece acordam o atentie sporita alegerii fiecarei piese de mobilier pe care o punem la vanzare.

Modul in care este tapitata fiecare piesa conteaza si el foarte mult. Ai de ales intre tapiterie din piele ecologica si naturala, care pot asigura o eleganta deosebita sau intre tapiterii textile, care asigura un confort sporit.

Pretul este si el un element care conteaza, insa inainte de a cauta cea mai ieftina varianta trebuie sa te gandesti ca achizitia unor astfel de piese de mobilier este o investitie pe termen lung. Cel mai probabil te vei putea bucura de fotoliile si canapelele achizitionate cel putin 10 ani, asadar, o investitie ceva mai mare poate sa fie cat se poate de justificata.

 

De ce sa alegi Mobalmi.ro?

Alegand Mobalmi.ro ai diversitate de produse. Poti alegi intre zeci de seturi de canapele si fotolii si poti lua decizia in functie de toate criteriile pe care le ai la dispozitie. Pe langa diversitate, iti putem garanta calitatea fiecarui produs in parte, iti putem oferi transport rapid, cu plata la destinatie.