Livinguri

1 Articol(e)

pe pagina

  • Living Bergen

    Fara TVA: 12.808,58 RON TVA inclus: 15.370,30 RON

1 Articol(e)

pe pagina

Livinguri

Amenajarea livingului poate sa fie o adevarata provocare pentru toata lumea. Livingul este una dintre cele mai importante camere din casa , fiind incaperea in care, majoritatea dintre noi isi petrec cel mai mult timp. In living mananci, in living iti petreci timpul liber si de cele mai multe ori, in living lucrezi, daca obisnuiesti sa faci acest lucru de acasa. Sunt motive suficiente pentru a acorda o atentie sporita fiecarei piese de mobilier si fiecarui detaliu care este prezent in aceasta camera.

Care sunt criteriile pe care trebuie sa le urmezi atunci cand achizitionezi mobilierul pentru living?

In primul rand trebuie sa vizezi confortul. Scaunele, canapeaua, podeaua si practic fiecare detaliu din camera, cu care intri in contact, trebuie sa fie foarte confortabile. Un living care are o estetica deosebita, insa nu este confortabil, nu poate sa fie utilizat la adevarata sa valoare.

Un al doilea aspect de care trebuie sa tii cont este, evident, aspectul. Livingul trebuie sa ofere si un confort vizual, ceea ce inseamna cat mai multa lumina, culori odihnitoare si o amenajare corecta, care sa prezinte un raport placut intre marimea camerei si marimea pieselor de mobilier. Rezistenta mobilierului este si ea foarte importanta.

Daca vrei un living de care sa te bucuri ani intregi, sau chiar zeci de ani, trebuie sa optezi pentru piese de mobilier rezistente. Lemnul masiv este, evident, una dintre cele mai bune alegeri, insa se poate opta si pentru piese de mobilier de buna calitate realizate din alte materiale. Daca vrei sa mergi la sigur atunci cand alegi un living, poti alege o varianta completa, care sa contina toate piesele de mobilier de care ai nevoie. Mobalmi iti ofera livinguri de cea mai buna calitate, care contin bufete, mese rezistente, scaune de foarte buna calitate si multe alte piese de mobilier care iti pot oferi confortul de care ai nevoie.