Livrare si returnare

Livrari produse in Bucuresti

Livrarea produselor in Bucuresti este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 100 Lei. Prin Livrare Gratuita a se intelege transportul auto gratuit pana in fata imobilului.

 

Livrari produse in Tara

Produsele MOBALMI.RO sunt livrate contra cost in tara de catre:
– Echipa Livrari MOBALMI.RO pe o raza de 30 de kilometri in jurul Bucurestiului.
– Serviciu de Curierat la nivel National pentru restul zonelor din Romania.
Va rugam sa ne contactati pentru a va calcula cu exactitate taxele aferente transportului.

Preturi localitatile care dispun de agentie Urgent-Cargus, tariful de transport este de aproximativ 70 ron:

Pentru transportul in alte localitati decat cele care dispun de agentie Urgent-Cargus, va rugam sa ne contactati telefonic.

 

Timp de Livrare al produselor
Pentru produsele (saltele, rame de pat, huse, etc.) existente pe stoc, termenul de livrare de la confirmarea telefonica a comenzii este de 24-48 de ore pentru Bucuresti si 10 zile pentru restul tarii.
In cazul in care produsul dorit nu se afla pe stoc, va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon, pentru a va comunica termenul de livrare corespunzator.

Conditii pentru Returnarea Produselor
Privind dreptul de unilateral al consumatorului. Art 4 al.C din OG 34/2014: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului”.

Puteti returna produsele achizitionate in termen de maxim 14 zile lucratoare de la data la care va este livrat produsul, doar daca sunt indeplinite urmatoarele conditii:

1. Produsele sunt impachetate in ambalajul original, respectiv daca nu au fost dezambalate din folia de plastic care le acopera. Ca urmare, produsele care au fost despachetate din ambalajul original nu pot fi returnate;
2. Produsele nu prezinta deteriorari, cauzate de manipularea incorecta. Produsele care prezinta deteriorari nu pot fi returnate;
3. Pentru a putea fi returnata, comanda Dvs. trebuie sa fie insotita la returnare de toate documentele care v-au fost inmanate odata cu produsul: factura, chitanta, certificate de garantie si orice alte documente care v-au fost predate.

4. Daca nu detineti toate aceste documente, nu puteti returna produsul.

5. In cazul in care comanda Dvs. contine produse facute la comanda, pe dimensiuni specificate de Dvs., aceasta nu poate fi returnata.

Suntem obligati sa va rambursam contravaloarea comenzii Dvs., in cazul in care toate conditiile de mai sus sunt indeplinite, in termen de maxim 30 de zile de la returnarea produselor de catre Dvs.

Cheltuielile de transport pentru returnarea produsului sunt suportate exclusiv de catre client. Clientul are obligatia de a returna produsele doar la Showroom-ul din Bd. Ghencea nr. 134.

Nu ne asumam raspunderea pentru transportul si manipularea produselor efectuate de catre client si are dreptul de a refuza returnarea produselor care prezinta deteriorari cauzate de catre transportul si manipularea efectuate de catre client.

Nu se considera comert la distanta livrarea produselor prin mijloace proprii S.C. Mobalmi S.R.L, conform Legii nr. 51 din data de 21 ianuarie 2003.

[profiler]
Memory usage: real: 20971520, emalloc: 20319464
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem