Masute cafea

Cauta produsele dorite in categoriile din meniu, sau in casuta de search!
Suntem siguri ca avem produsul potrivit pentru tine!

Masute de cafea

Atunci cand vine vorba despre o masa de sufragerie, situatia nu este chiar atat de simpla precum pare. In primul rand, exista doua tipuri de mese de sufragerie pentru care poti opta :

- Masa de cafea;

- Masa pentru musafiri;

De multe ori, daca sufrageria este suficient de mare, ambele trebuie sa fie prezente si sa isi faca treaba in momentul in care ai invitati sau in momentul in care pur si simplu vrei sa te relaxezi sau sa iei cina in familie.

Daca sufrageria nu este chiar atat de mare insa, poti opta pentru o masuta de cafea pentru sufragerie alaturi de o masa plianta.

 

Cum alegi masa pentru sufragerie?

Masuta de cafea este o piesa de mobilier foarte importanta, motiv pentru care avem o oferta bogata in ceea ce le priveste. Alegerea unei masute perfecte de pe Mobalmi.ro se face in functie de mai multe criterii:

  • Pozitionarea pe care o avea. Inainte de a face o achizitie este bine sa stii care va fi pozitia masutei de cafea. Daca ii stii pozitia, procesul de alegere va fi unul mult mai simplu. Daca este o masuta de cafea pentru sufragerie,ar trebui sa fie complexa si eleganta. Daca este o masuta de cafea pentru birou, ar trebui sa poata juca cu usurinta si rolul unei astfel de piese de mobilier.

  • Stilul masutei. Alegerea stilului este, intr-adevar o provocare. Poti alege o masuta clasica, din lemn sau poti opta pentru variante deosebite realizate din piatra, piele, sticla sau metal. Este foarte important sa alegi o masuta care sa se integreze perfect in camera pe care urmeaza sa o mobileze si sa se potriveasca cu restul pieselor de mobilier.

  • Marimea. Daca alegi o masuta de cafea ca la carte, aceasta ar trebui sa fie inalta de pana la 45 de centimetri . Practic, nu trebuie sa fie mai inalta decat canapeaua sau decat fotoliile. Daca nu ai canapea sau fotolii langa masuta de cafea, regula celor 45 de centimetri ramane valabila.

  • Forma. Decorul decide si forma masutei de cafea. Aceasta poate sa fie rotunda, ovala, patrata, rectangulara sau poate avea o forma ceva mai deosebita, cum ar fi forma literei L. Daca alegi o forma neobisnuita pentru masuta, asigura-te ca este singurul element care iese in evidenta in decor, deoarece, in caz contrar, poti ajunge in extrema neplacuta a exagerarii. Daca ai o camera cu mobilier inedit, opteaza pentru o masuta de cafea simpla.

  • Alte modalitati in care folosesti masuta de cafea. Desi numele ii da o directie clara, masuta de cafea nu trebuie sa fie folosita doar pentru consumul de cafea. Aceasta poate sa aiba si alte intrebuintari, cum ar fi depozitarea revistelor si a cartilor, depozitarea diverselor obiecte de colectie sau chiar folosirea ei pe post de birou. Daca iti doresti mai multe functii pentru aceasta masuta, cauta o varianta care sa iti ofere spatii de depozitare, fie dedesubt, fie in laterala.

Daca nu te descurci si nu gasesti masuta de cafea care sa iti atraga atentia in oferta noastra, ne poti suna si gasim o solutie perfecta pentru tine.