Mese Pliante

Cauta produsele dorite in categoriile din meniu, sau in casuta de search!
Suntem siguri ca avem produsul potrivit pentru tine!

Mese pliante

Masa este piesa de mobilier care este prezenta in orice casa, oricat de mica ar fi. O folosim atunci cand gatim, atunci cand mancam si atunci cand avem musafiri. Daca obisnuim sa avem frecvent musafiri iar spatiul de care dispunem nu este chiar atat de mare precum ne-am dori, o masa plianta poate sa rezolve o multime de probleme.

Mobalmi.ro iti ofera mai multe modele de mese pliante, care sa se incadreze de minune in casa ta.

 

Unde poti folosi o masa plianta?

O astfel de masa este potrivita pentru o multime de situatii si locuri. Iti prezentam mese pliante de sufragerie, care pot sa fie centrul petrecerii ( la propriu ) ori de cate ori un numar mai mare de musafiri iti calca pragul, mese pliante de gradina, care sa iti ofere in fiecare vara motive de relaxare si de mancare delicioasa si mese pliante de bucatarie care sa te ajute ori de cate ori doresti sa gatesti ceva mai mult decat in mod normal.

 

De ce trebuie sa tii cont atunci cand alegi o masa plianta?

Mesele pliante sunt piese de mobilier destul de sensibile, deoarece contin imbinari flexibile, care daca nu sunt realizate asa cum trebuie pot ceda. Atunci cand achizitionezi o masa plianta trebuie sa te asiguri ca respecta urmatoarele cerinte:

- Este bine realizata. Masa trebuie sa fie solida si sa reziste la plieri multiple, fara riscul de a se rupe;

- Este construita din materiale de calitate. Piata este plina de mese pliante din plastic, metal sau lemn. Oricare ar fi materialul pe care il alegi, acesta trebuie sa poata prezenta o rezistenta superioara;

- Este potrivita din punct de vedere estetica cu restul incaperii unde o folosesti. Chiar daca o masa plianta nu este construita pentru a fi folosita in fiecare zi, aceasta trebuie sa fie perfecta din punct de vedere estetic, deoarece, de cele mai multe ori, este folosita in zilele cu adevarat speciale. Daca nu te descurci in alegerea unei mese cu o estetica potrivita exista o multime de sfaturi online in acest sens. Chiar si echipa Mobalmi.ro te poate ajuta cu sfaturi utile in ceea ce priveste designul.

Comandand de pe Mobalmi.ro o masa plianta vei beneficia de garantie, transport rapid pana la tine acasa si preturi mici.