Mese sufragerie

7 Item(s)

per page

7 Item(s)

per page

Mese de sufragerie

Atunci cand vine vorba despre o masa de sufragerie, situatia nu este chiar atat de simpla precum pare. In primul rand, exista doua tipuri de mese de sufragerie pentru care poti opta :

- Masa de cafea;

- Masa pentru musafiri;

De multe ori, daca sufrageria este suficient de mare, ambele trebuie sa fie prezente si sa isi faca treaba in momentul in care ai invitati sau in momentul in care pur si simplu vrei sa te relaxezi sau sa iei cina in familie.

Daca sufrageria nu este chiar atat de mare insa, poti opta pentru o masuta de cafea pentru sufragerie alaturi de o masa plianta.

 

Cum alegi masa pentru sufragerie?

In primul rand, trebuie sa stii ca o masa poate sa fie foarte importanta pentru intreaga imagine a camerei si poate sa fie acel element care sa faca musafirii sa stea mai mult si sa se simta mai bine. Alegerea mesei trebuie sa se faca in functie de urmatoarele criterii:

- Marime. Poti opta pentru mese de 4 persoane sau pentru mese de 8 persoane. Marimea o decizi in functie de marimea camerei si de fluxul de musafiri care iti trece prin casa;

- Forma. Poti alege mese rotunde, mese patrate sau mese cu forme care mai de care mai inedite si interesante. Forma trebuie sa reflecte intregul ambient al camerei, asadar, inainte de a te decide asupra ei, este bine sa analizezi cu atentie restul camerei.

- Rezistenta. O masa de sufragerie trebuie sa aiba o viata lunga. Chiar daca o masa rezistenta, realizata din materiale de buna calitate poate sa coste ceva mai mult, este bine sa iti asumi aceasta cheltuiala si sa optezi pentru ea. O masa rezistenta isi va pastra forma si culoarea pe termen lung si va fi piesa centrala a sufrageriei intreaga viata.

Evident, o masa are nevoie si de scaune, asadar, un alt element de care trebuie sa tii cont este reprezentat de scaune. Poti sa alegi masa in functie de scaunele pe care le ai deja, poti sa alegi scaunele in functie de masa sau poti opta pentru seturi care contin scaune plus mese.

Mobalmi iti pune la dispozitie mai multe tipuri de mese care au in comun rezistenta, designul placut si grija la detalii.