Mobila Dormitor

Articole 73 pana la 108 din 297 in total

pe pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Articole 73 pana la 108 din 297 in total

pe pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Mobila Dormitor

Daca ne gandim la dormitor, ne gandim la cel mai relaxant si cel mai placut spatiu din intreaga casa. Este locul in care ne odihnim dupa o zi obositoare de munca, este locul in care, de multe ori ne petrecem timpul liber vizionand un film si este locul care ne reprezinta cel mai mult, fiind cel mai intim spatiu al nostru.

Din aceste motive, dormitorul trebuie sa fie amenajat cu o grija deosebita, in asa fel incat sa poata oferi eleganta si confort din fiecare unghi al sau.

 

Care sunt piesele de mobilier care conteaza cu adevarat in dormitor?

Evident, exista piese mai importante si piese mai putin importante in acest spatiu. De departe, cea mai importanta piesa de mobilier este patul. De la modul in care este construit si materialele din care este realizat, pana la saltea , lenjerie si perne, patul trebuie sa te reprezinte intr-u totul. Este piesa de mobilier careia ii acordam cea mai mare atentie, asadar, iti oferim o varietate foarte mare de baze pentru pat, extrem de rezistente, de saltele construite pentru un somn odihnitor, de perne, protectii si lenjerii.

Noptierele joaca si ele un rol important in timpul somnului, deoarece sunt cele care sustin lampa de noapte, telefonul, ceasul si alte produse mai mult sau mai putin personale. Acestea trebuie sa fie bine construite, din lemn de buna calitate si sa poata oferi cat mai mult spatiu pentru depozitare. Si in aceasta categorie iti oferim o varietate foarte mare de produse.

Nu neglijam nici sifonierele si dulapurile, deoarece stim ca locul in care iti pastrezi hainele este locul de unde pleaca intreaga ta personalitate. Dulapuri elegante, cu spatii mari de depozitare, in care iti poti pune intreaga garderoba, toate sunt prezente in oferta noastra, la preturi decente.

Televizorul trebuie sa isi gaseasca si el locul in dormitor, asadar, iti oferim o varietate mare de comode, care pot sa sustina atat televizoarele moderne, cat si televizoarele clasice. Pe langa asta, comodele oferite de noi sunt rezistente si au suficiente spatii pentru depozitarea lenjeriei de pat sau a altor accesorii de care ai nevoie.

Ca tot am ajuns la categoria accesorii, nu neglijam accesoriile pentru pat. Perne antialergice, construite din materiale de buna calitate, protectii pentru saltea, care sa tina departe acarienii sau lenjerii de pat extrem de confortabile, cu design care sa completeze intr-un mod elegant aspectul dormitorului, toate sunt prezente in oferta noastra.