Paturi

36 Articol(e)

pe pagina

36 Articol(e)

pe pagina

Paturi

Exista cateva lucruri in viata a caror achizitie trebuie sa fie facuta fara a sacrifica niciun strop de calitate in detrimentul unui pret mai mic. Printre aceste elemente se numara si patul. Fiecare dintre noi obisnuieste sa doarma 7-8 ore pe noapte si fiecare isi ia energia necesara zilnic din aceste ore de somn.

Daca somnul nu este unul de calitate, intreaga viata ne poate fi data peste cap si intreaga activitate, fie ca este vorba de locul de munca sau despre scoala, poate sa fie compromisa. Patul are astfel un rol extrem de important pe parcursul intregii vieti.

 

Ce calitati trebuie sa aiba un pat de buna calitate?

Una dintre principalele calitati este rezistenta. Un pat trebuie sa fie extrem de rezistent, incat sa te poata sustine ani de zile, fara niciun fel de probleme. Acesta trebuie sa fie realizat din materiale care sa se comporte bine pe termen lung, sa nu scartie si sa nu dezvolte riscul de a se rupe.

O alta calitate a patului este dimensiunea. Aceasta trebuie aleasa in functie de inaltimea celor care dorm in pat si in functie de cerintele de confort pe care acestia le au. Un pat mai mare inseamna de cele mai multe ori un pat mai confortabil si mai placut.

Materialele din care este construit patul sunt si ele cat se poate de importante. Incearca sa alegi un pat cu materiale antialergice, rezistente si confortabile. Mobalmi iti propune paturi realizate din metal si tapitate cu piele ecologica sau stofa, deoarece sunt rezistente pe termen lung, sunt confortabile si nu dezvolta probleme in timp.

Oricat de bun ar fi patul, daca salteaua nu este de cea mai buna calitate, acesta este inutil. Salteaua este, asadar, un alt element extrem de important al patului. Aceasta trebuie sa fie confortabila, sa poata rezista pe termen lung, fara a-si schimba proprietatile si sa nu prezinte riscul de murdarie.

Data fiind importanta cruciala a patului in viata noastra, Mobalmi iti pune la dispozitie o varietate foarte mare de paturi, care sa te multumeasca pe deplin. Avem paturi rezistente, care dispun de spatii pentru depozitarea lenjeriei si care pot raspunde cerintelor celor mai pretentiosi clienti. Preturile pe care le practicam sunt din cele mai mici, deoarece ne dorim sa iti satisfacem toate cerintele legate de mobilier, iar patul este, fara doar si poate, un element cu adevarat special.