Protectii saltea

1 Articol(e)

pe pagina

1 Articol(e)

pe pagina

Protectie saltea

Mobalmi.ro iti pune la dispozitie o gama larga de protectii pntru saltea, care sa iti ofere sansa de ate bucura de propria saltea pe termen lung si foarte lung, fara sa faci rabat la calitate. Protectiile pentru saltea oferite sunt matlasate, au dimensiuni care se potrivesc tuturor saltelelor si au preturi foarte bune.

 

De ce sa folosesti o astfel de protectie?

Este adevarat ca o saltea se poate folosi cu usurinta si fara o protectie, insa acest lucru duce la o multime de probleme. Una dintre probleme este acumularea de praf, acarieni si microparticule care in timp pot fi cat se poate de daunatoare pentru sanatate. Pe parcursul vietii unei saltele ( aproximativ 6 ani ) aceasta isi dubleaza greutatea datorita acestor musafiri nepoftiti si poate sa genereze probleme foarte mari celor care dorm pe ea.

Folosirea unei protectii pentru saltea poate sa aiba urmatoarele efecte benefice :

- Elimina acumularea de acarieni, piele moarta si praf. Astfel, este eliminat riscul de dezvoltare a alergiilor;

- Ofera caldura suplimentara in sezonul rece. O protectie pentru saltea poate sa aiba beneficii directe in ceea ce priveste confortul fizic, oferind caldura sporita pe timp de iarna;

- Protejeaza impotriva accidentelor. Daca, spre exemplu, versi un pahar cu suc pe saltea, protectia o poate feri de efectele neplacute pe care acesta le genereaza si de petele extrem de inestetice.

 

Ce criterii trebuie sa indeplineasca o protectie de saltea de buna calitate?

Teoretic, orice protectie este mai buna decat lipsa ei. Daca alegi sa achizitionezi un astfel de produs insa, este bine sa optezi pentru cel mai bun. Protectiile de saltea care merita orice efort financiar sunt cele care sunt rezistente la umezeala, sunt tratate antialergic si pot fi spalate la temperaturi mari, de pana la 95 de grade Celsius. Astfel, este garantat faptul ca orice particule acumuleaza pot fi indepartate prin spalare.

De asemenea, trebuie sa fie realizate din materiale cat mai rezistente, sa nu isi schimbe structura dupa ce sunt spalate si sa nu necesite calcare.

Fiind elementul care acopera salteaua, poti sa tii cont si de partea estetica pe care o ofera si sa alegi o culoare care sa se incadreze perfect in camera ta.

Achizitionand o protectie de saltea de buna calitate poti creste foarte mult perioada de viata a saltelei si te poti bucura de o viata mult mai sanatoasa.