Saltele

Saltele

Items 1 to 36 of 177 total

per page

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Items 1 to 36 of 177 total

per page

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Saltele

Orice om ar trebui sa fie constient de faptul ca salteaua este cel mai important obiect pe care il detine. O saltea buna poate sa sustina o viata sanatoasa si extrem de productiva, in timp ce o saltea de proasta calitate poate sa creeze o multime de probleme, incepand cu probleme mai mici, cum ar fi oboseala si terminand cu probleme mai mari, cum ar fi cele de coloana.

Aceste motive sunt suficient de convingatoare pentru oricine isi doreste o saltea, sa opteze pentru cea mai buna.

Din fericire, exista din ce in ce mai multe magazine online care pun la dispozitia clientilor saltele de cea mai buna calitate. Realizate pe arcuri, din spuma poliuretanica cu memorie sau din latex, saltelele bune trebuie sa indeplineasca o serie de conditii:

- Sa fie rezistente. Acestea trebuie sa isi pastreze forma si structura pentru o perioada de cel putin 6 ani, deoarece aceasta este durata optima de viata a unei saltele;

- Sa prezinte un risc cat mai mic de a dezvolta bacterii si de a atrage praful. Printre cele mai mari probleme pe care le genereaza saltelele se numara faptul ca atrag bacterii, precum acarienii si numeroase particule de praf. Se pare ca o saltea reuseste sa isi dubleze greutatea de-a lungul vietii, iar acest lucru este rezultatul acumularii de praf. Aceste elemente pot duce la dezvoltarea unor alergii foarte neplacute si la boli grave;

- Sa aiba grosimea si consistenta potrivita. Fiecarei persoane i se potriveste un anumit tip de saltea, care difera in functie de greutate si de structura corporala. Inainte de a face o astfel de achizitie, este indicat sa consulti un medic, care iti va spune cu exactitate care este salteaua de care ai nevoie.

Tinand cont de aceste criterii, Mobalmi.ro iti pune la dispozitie o varietate foarte mare de saltele, care sa respecte toate cerintele de calitate si sa iti ofere un somn cat mai odihnitor. Poti alege saltele cu duritate medie, semitare si tare, saltele ortopedice, din latex sau cu memory foam, saltele cu dimensiuni foarte variate si saltele care sa se incadreze perfect in bugetul pe care il ai.

Este bine totusi sa nu transformi achizitia unei saltele intr-o vanatoare dupa preturi mici, in conditiile in care calitatea trebuie sa primeze. Nu uita ca salteaua pe care o achizitionezi te va insoti in fiecare noapte si iti va oferi orele necesare de somn, asadar, trebuie sa fie perfecta.