Seturi complete

20 Articol(e)

pe pagina

20 Articol(e)

pe pagina

Seturi complete

Orice sufragerie are nevoie de un set de canapele si fotolii, care sa ofere relaxare, design si sa umple camera. Daca esti un pasionat de design poti alege sa iti personalizezi setul, cumparand separat fotoliile si canapeaua. Daca designul nu este intocmai pasiunea ta si tot ceea ce iti doresti este sa obtii o camera luminoasa si confortabila, atunci trebuie sa optezi pentru un set complet de canapele si fotolii.

Exista doua optiuni in acest sens:

- Seturi cumplete 3+2+1 . Sunt seturile formate din 2 canapele, una de 3 locuri si alta de 2 locuri, insotite de un fotoliu. Sunt ideale pentru casele minimaliste si spatioase, unde se doreste un dezechilibru fortat in ceea ce priveste marimea pieselor de mobilier.

- Seturi complete 3+1+1. Sunt seturile clasice, formate dintr-o canapea de 3 locuri si doua fotolii. Pentru cei care apreciaza ordinea si echilibrul, aceasta este varianta perfecta. De asemenea, aceste seturi sunt ideale pentru spatiile mai mici.

 

Cum iti alegi setul de canapea si fotolii?

Alegerea unui set de canapea si fotolii poate parea usoara, la inceput, insa este destul de dificila. Exista mai multe detalii de care trebuie sa tii cont:

- Culoarea. Aceasta trebuie sa fie in contrast cu peretii si cu podeaua, insa trebuie sa semene cu restul mobilierului din sufragerie. Pe Mobalm.roi gasesti o varietate mare de culori, de la cele foarte vii, cum ar fi albastrul sau rosul pana la cele clasice, cum ar fi crem sau maro.

- Tapiteria. Este un alt element foarte important de care sa tii cont. Ceea ce conteaza cu adevarat este o tapiterie care sa ofere confort si o circulatie cat mai buna a aerului prin interiorul canapelei sau a fotoliului. Poti opta pentru tapiterie din piele ecologica, extrem de eleganta si placuta la atingere sau poti alege clasica stofa.

- Structura. Este de preferat sa optezi pentru un set cu o structura de metal, deoarece este mai rezistent. Exista si varianta canapelelor si a fotoliilor cu structura de lemn, insa in aceste cazuri trebuie sa te informezi mult mai mult si sa iei o decizie bazata pe criterii solide.

 

De ce sa achizitionezi seturi de canapele si fotolii de pe Mobalmi.ro?

Pe langa varietatea de produse pe care ti-o punem la dispozitie, iti garantam ca setul comandat va ajunge in siguranta la tine acasa, in cel mai scurt timp, ca vei obtine confortul vizat si ca te vei bucura de piese de mobilier de o calitate superioara.