Somiere

16 Articol(e)

pe pagina

16 Articol(e)

pe pagina

Somiere

Desi somiera nu intra in contact direct cu utilizatorul, aceasta este extrem de importanta si poate decide calitatea somnului. Somiera este cea care decide pozitia saltelei, motiv pentru care rolul sau este unul esential.

Atunci cand te hotarasti sa achizitionezi un pat nou, este bine sa iei in considerare si calitatea somierei. Iti oferim o varietate mare de somiere, realizate din mai multe tipuri de materiale si de o rezistenta superioara. Ca sa alegi somiera potrivita pentru tine insa, trebuie sa tii cont de urmatoarele criterii:

- Materialul din care este realizata. De regula, materialul variaza intre lemn, metal si diverse combinatii ale acestora cu piele naturala sau artificiala.  Somierele din lemn sunt cele clasice si desi au un aspect deosebit, intretinerea lor este destul de dificila. Somierele din metal in schimb, sunt foarte rezistente si pot sa ofere o stabilitate maxima, motiv pentru care majoritatea variantelor oferite de Mobalmi sunt realizate din metal.

- Dimensiunile somierei Dimensiunile sunt si ele foarte importante. Inaltimea, lungimea si latimea acestei piese de mobilier trebuie sa fie alese in functie de baza pe care utilizatorul care o va folosi. Evident, dimensiunea somierei trebuie sa tina cont si de dimensiunea saltelei pe care o achizitionezi.

- Functionalitatea somierei. Vei descoperi ca exista somiere fixe sau somiere rabatabile,care pot fi alese in functie de nevoile fiecarui client in parte.

 

Ce caracteristici au somierele oferite de noi?

Incercam sa iti oferim o varietate cat mai mare de somiere, atat fixe, cat si mobile, cu dimensiuni care sa varieze in functie de necesitatea fiecarui utilizator. Ceea ce garantam este un material foarte rezistent, cu sipci elastice, care sa sustina cat mai bine salteaua si cu o durata de viata foarte mare. De asemenea, oferim posibilitatea unui transport gratuit in Bucuresti si a returnarii somierei, in cazul in care nu este ceea ce iti doresti.

Pe langa somiere, Mobalmi iti pune la dispozitie si alte accesorii si elemente pentru pat, cum ar fi pernele, lenjeriile de pat sau saltelele, in asa fel incat sa ai garantia unui somn cat se poate de placut, in fiecare noapte.