Vitrine

1 Item(s)

per page

  • Vitrina Oby

    Excl. Tax: RON2,333.33 Incl. Tax: RON2,800.00

1 Item(s)

per page

Vitrine

Daca alegi sa iti mobilezi casa in stil clasic, o vitrina trebuie sa fie prezenta in living, pentru a da acel plus de culoare si pentru a expune elementele mici, dar totusi atat de importante, cum ar fi piesele decorative si piesele ceramice. O vitrina nu trebuie sa fie mare, insa trebuie sa fie realizata din materiale de buna calitate si sa se incadreze perfect in ansamblul din living.

Care sunt elementele de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi o vitrina?

- Aspectul camerei in care o vei pune. Este important sa o pui intr-o camera in care sa se potriveasca. Daca ai o casa moderna, cu mobilier minimalist, este clar ca nu poti opta pentru o vitrina clasica, din lemn masiv. Daca in schimb, casa ta are tente clasic, atunci poti alege o vitrina din lemn de fag, spre exemplu, care sa dea greutate camerei.

- Culoarea. Culoarea este foarte importanta. Vitrina este o piesa de mobilier care isi va face simtita prezenta, datorita marimii sale, asadar, trebuie sa alegi o culoare perfecta. Incearca sa optezi pentru o culoare in contrast cu peretii dar asemanatoare cu restul pieselor de mobilier din camera.

- Materialul din care este realizata. Desi exista o multime de tipuri de vitrine si de materiale, daca iti doresti rezistenta pe termen lung, cea mai buna alegere este o vitrina realizata din lemn masiv. Acesta are o calitate superioara si daca este ingrijit asa cum trebuie poate sa reziste zeci de ani, fara niciun fel de probleme.

- Dimensiunile. Dimensiunile sunt si ele extrem de importante. Inainte de a achizitiona o vitrina, este bine sa masori cu atentie spatiul in care urmeaza sa o pui, in asa fel incat sa te asiguri ca aceasta se va incadra fara niciun fel de problema. Vitrina nu trebuie sa aiba o inaltime mai mare de 180 de centimetri si este ideal sa fie cat mai ingusta, in asa fel incat sa nu ocupe prea mult spatiu din living. O vitrina de buna calitate poate sa contribuie serios din punct de vedere estetic, poate sa ofere utilitate si aduce un plus de culoare.